Ikke Innlogget
Vi fant ut at du ikke har registrert deg ennå.
Ikke kast bort tiden, start din reise med oss!

Ved registrering på SkalTil.no, vil du få tilgang til medlemmenes profil, skjult innhold og du vil være i stand til å bli med på reiser og lage dine egne grupper.

Hva er SkalTil.no?

SkalTil.no er et sosialt plattform for sosial oppdagelse av hvor andre skal reise til. Ved å legge til dine reiseplaner kan du finne andre som skal til samme reisemål som deg. Systemet viser deg andre reisende som kommer til å være på samme reisemål som deg på samme tidspunkt. Ved å bruke SkalTil.no kan du allerede nå bli kjent med personer som du garantert kommer til å treffe på reisemålet om du reiser til de mest populære reisemålene for nordmenn i syden. 

Hvem kan registrere seg på SkalTil.no?

Alle er velkomne til å registrere seg på SkalTil.no.

Hvor mye koster det å bli medlem av SkalTil.no?

SkalTil.no er en gratis tjeneste for alle som er glade i å reise. Det koster ingenting å opprette en konto.

Hva kan jeg gjøre på SkalTil.no?

På SkalTil.no kan du bla og kikke hvor andre skal reise til. Slik kan du finne ut hvor de fleste reiser. Har du noen gang lurt på hvor folk skal reise til syden? Nå kan du nettopp bruke SkalTil.no til dette. Bla gjennom og finn de hotteste reisetrendene blant din målgruppe.

Hva annet kan jeg gjøre?

På SkalTil.no kan du møte reisende som skal til samme reisemål som deg. Du kan bli kjent med dem før avreise slik at dere kan møtes og ha det kjekt under ferien. Hvorfor vente med å bli kjent til dere kommer frem til reisemålet. Start allerede idag gjennonm SkalTil.no. Du vil også kunne finne en hel mengde informasjon om reisemålet ditt i form av omtaler og bilder. Gjør en god research om reisemålet ditt gjennom SkalTil.no før du bestiller din reise. Du kan kommunisere med folk som allerede har vært på reisemålet, og stille dem spørsmål direkte som har erfaring fra reisemålet.

Hvordan kan jeg holde med oppdatert med folk som skal reise til samme reisemål som meg?

Når du logger inn til din SkalTil.no konto vil du finne et meldingssystem på første side, som kun vil vise nyheter/aktiviteter som er relatert til dine reiser. Du kan velge hvilke reiser du ønsker å se informasjon om ved å bruke filtrerings boksen øverst på denne siden (blå box). Slik vil du alltid kunne være oppdatert med hvem som skal til samme reisemål. Denne nyhetssiden vil også vise nyheter og aktiviteter fra dine venner og din reisefølge. Laster de opp bilder vil dette dukke opp i nyhetssiden din. Andre medlemmer som har lastet opp bilder og omtaler om reisemålet kan du også lett finne ved bruk av meldingsystemet inne på SkalTil.no.

Hva er en reisegruppe?

En reisegruppe er selve reisen til en person(er). Her vil alt av infomasjon om reisen vises. En reisegruppe kan brukes til å samle en gruppe av venner/kjent folk som skal reise sammen. Alle som er medlem av samme reisegruppe skal reise sammen. Med andre ord består reisegruppen av reisefølge ditt. Dette for å ha en plass hvor reisefølget kan samles, diskutere ting, laste opp bilder, og kummunisere med hverandre mer effektivt før selve reisen. Slik vil også andre reisende vite hvem du skal reise sammen med.Reisegruppen kan etter hjemreise også brukes til å dele bilder og oppsummere selve reisen/turen. Etter at du har komt tilbake fra reisen anbefales det at du laster opp bilder fra reisemålet slik at andre medlemmer som skal til samme reisemål som deg kan se hva de kan forvente. Skriv tips og omtale om reisemålet for å forevige din reise. Dette kan nemlig hjelpe andre reisende. Del din erfaring!

Hvordan kan jeg lage en reisegruppe?

Alle som oppretter/legger til en reise på SkalTil.no får automatisk en reisegruppe. I det du oppretter en reisegruppe vil du få et spørsmål om hvor mange du skal reise sammen med. Reiser du med 4 stykk får du mulighten til å invitere dine 4 venner til å bli med i ditt reisefølge, slik at de får invitasjon til å bli med i din gruppe. Du kan ellers finne dine venners reisegrupper uten å opprette din egen og søke/be om å bli med i reisegruppen. Det er reiselederen av en reisegruppe som da bestemmer om du virkelig er med i reisen, og har dermed retten til å akseptere eller avslå din forespørsel om å bli med i reisegruppen.

Hvorfor ser deler av nettsiden uferdig?

Skaltil.no er konstant under utvikling. Derfor vil ulike deler av nettsiden virke som den er uferdig. Det kan også hende at noen funksjoner ikke fungerer som de skal nettopp på grunn av dette. Vi oppdaterer Skaltil.no med nye funksjoner hele tiden slik at du kan benytte deg av disse når du planlegger dine fremtidige eventer. (Vi ønsker å kjøre ut nye oppdateringer fortest mulig.) Det vil også være oversettelser som ikke er ferdig oversatt. Du merker dette ved at en del tekst er på engelsk.

Hvordan sletter jeg min konto?

Hvis du ønsker å slette din konto, vennligst logg inn på din konto og kontakt oss gjennom vårt kontaktskjema http://www.skaltil.no/contact . Kontoen din vil bli slettet innen 1 måned etter at vi har mottatt din bekreftelse på dette.